photoshoot incoming

Tjaaaa!!! Nu på lördag och söndag har jag "bokat" tid för photoshoots. Får mig själv åå låta som bingo rimé eller något.. (öhm haha)! ser framemot det i alla fall. ska bli gött! Fram tills dess är det lite plugg, vart sjukt seg.. har inte riktigt kommit igång än och jag räknar redan ner till höslovet - not good, men jag kan inte låta bli! vet inte riktigt varför jag ens skriver ett inlägg, det är ju inte riktigt min grej men jag kände att det blev lite för "kallt".

photoshoot: VOGUE magazine, Mary-Kate

something new in the closet




cardigan from H&M 299 ;-

favorit

min favorit fotograf utav tvekan!






My vampire tooth and why im the smiley ♥



it all starts with one






Metro PhotoChallenge

Hjälp mig vinna, klicka in på Bilden och gilla den bild du tycker om mest!!





that stone in your heart where the sadness grows


Lina Tesch Photography











drömmer mig bort

sjukling här, men det hindrar inte mina homies från att komma över på middag ikväll! Ska bli massa mys, ett bra tag sen nu sen vi alla samlades och var med varandra.
Dyker säkert upp bilder senare mot kvällen. Än så länge sitter jag och dreglar efter lägenheter från Södermalm (stockholm). Fan att det ska kosta röv haha.










men.. tycker inte om inredningen.. för tråkig och stel, usch..


i'ts gonna be okay


everything she does is beautiful


link link !

Här har ni grabben med motivationen på topp! Ilir håller på med ett projekt i skolan som går ut på att göra en introspektion på sig själv under 7 månaders tid. Målet är att gå ner 12 kg (om inte mer) och bygga upp musklerna - igen - (hahaha).
Vill du lära dig äta rätt, träna rätt, men inte har motivationen? Då tycker jag ni ska klicka in på hans blogg HÄR!
- Själv blir jag fett peppad! Körde själv ett 2 timmars pass igår och jag försöker att äta bättre och låta bli att äta skit min kropp inte behöver!




friday night @ lowlow's






de ända ja vill äga just nu



asså.. skorna!!! fml

I hate to turn up out of the blue, Uninvited


no bloody hell internet @ home

hittills har jag klippt av mig håret, förlorat mitt internet at home efter det extrema åskvädret.. -.-' och så har skolan börjat!
- "du kommer ångra dig" sa alla.. blev fett nöjd med mitt hår, men självklart saknar jag de där fina långa :c well well, de växer ut !! ska försöka vara mer aktiv med bilder.. ska klämma in en fotoshoot med Lowlow snart hoppas jag, väntar ba på en dunder bra dag med sol, omöjligt i sverige kanske haha..


spoiled b*tch




RSS 2.0