With the lights out, it's less dangerous




.-







..

nöjd och fri över att jag klippte av mig håret, men såna här bilder får mig att gråta och tänka tillbaka, INTE okej.. väntar och längtar tills det ska växa ut. Ska nog aldrig klippa kort igen, även fast jag är jätte nöjd och det är skönt med drastiska förändringar, men det finns så mycket mer man kan göra med långt hår!! Men jag orkade helt enkelt inte.. men den här gången ska jag orka. men jag är glad över att jag vågade kapa bort allt haha, man måste ju nångång..

photoshoot @ school




för första gången i mitt liv jag typ redigerar mina bilder på photoshop.. blev bara massa nyans ändringar.. den sista bilden blev inte så kanon, men i och med att klockan är 01.10 och jag kunde inte somna så pillade runt på photoshop lite! - Dessa bilder togs i onsdags på fotolektionen i skolan då jag + min grupp hade bokningstid i studion. As nice var det, ser fram emot att tillbringa fler lektioner där!

metrophotochallenge

Tävlingen är fortfarande igång, men nu kan man inte komma med fler bidrag så man kan säga att det är nu jag behöver eran stöd som mest! Fram till 31 okt har jag på mej att plocka fram fler röster, så klicka på bilder här under och "gilla"

Old sh*t neva' dies!

Skulle egentligen snoka efter en gammal psykologi bok som tillhörde mamma eller min syster, vet inte riktigt själv. Men istället hittade jag sex stycken gamla LP skivor som jag nästan ville gråta över, haha vet att min syster kommer läsa detta och tänkta "omg dork".. men detta gjorde fan min sönda haha!! Så tack fina du att du bad mig leta efter boken men nu kommer jag inte öppna den förren ikväll, går igenom låtarna här med mamma. Mysigt!
Glad_tjej :3




Q/A

Har 2 frågor och det skulle vara jätte snällt om du kunde svara på dem :)
1. vilken kamera fotar du med?
2. om jag har rätt nu, så fördjupar man sig i ett ämne i tvåan, vilket ämne har du fördjupat dig i? är de film?

Svar:
1. Jag fotar med en Canon 500D! rekomenderar den starkt, speciellt om man är "amatör" haha, funkar även super om man har fotat ett bra tag. sen kan man ju alltid köpa objektiv osvosv.
2. Jaa du har rätt, eller asså man väljer en inriktning, jag har valt Foto. Film har jag läst i ettan, grunderna.. sen gick jag även på en -ända- lektion i Film i tvåan, men jag hoppade av. Va inte min grej =)

"play"

va på backa teatern med skolan och tittade på filmen Play.. Asså det måste nog ha varit den sämsta film jag har sätt.. och han som har gjort filmen vet inte hur man gör en film.. filmar en rulltrappa i flera sekunder, ett träd, ödemark.. i och med att jag vet reglerna inom "film" så var det fett irriterande. Allt var dåligt, handlingen, filmningen, ALLT! Är skit sur.. klagade under hela filmen, hela vägen till central där jag dumpade av Lowlow, sen när jag kom hem till mamma, facebook och nu här.. kommer fortsätta imorgon också - tro mig, SÅ DÅLIG VAR DEN! kan inte fatta att den har fått priser.. tänker inte ens förklara mig, kommer aldrig sluta skriva annars, det ena kmr leda till de andra haha.. en viss sanning va de i filmen, men ska man nu göra en film om såna här saker då ska man fan göra de på rätt/bra sätt! hade förväntat mig mer



red lips 4 the first time






when the sun goes down, the nightlife wakes up


hatar tvåan, redan

Asså hela denna veckan kan ba skita ner sig! har varit så j*kla trött och stressad.. har så j*vla mycket i skolan så det är sjukt, orkar fan inte.. just nu är det bara massa tråkiga inlämningar och hemtenta osvosv.. när fan kommer projekten undrar jag då!? För det är där jag presterar som bäst.. heh!
Men i alla fall, imon är det fan fredag, äntligen tänker alla säkert - förutom jag då som ska kliva igenom helvetets portar typ. Min historia lärare är seriöst den läskigaste och vi ska ha ett dunder prov imon.. Ger mig själv en lyckospark, behöver de starkt! Vill ba få det överstökat!
Btw, Är det bara jag eller har hela denna veckan gått sjukt snabbt?.. När man väl vill att det ska sega så rinner dagarna som vatten. ska fan sluta klaga nu, kände att ja behövde få ut min frustration lite, och wooop där slog blixten precis till (bokstavligt talat)



ser man hur trött jag är även om jag ler... haha, bjuder på en bild från igår!

(1972)


Proud Girl

Fett nöjd med båda photoshootsen, och även klippet som jag faktiskt inte förväntade mig bli så bra, slutade med att den faktiskt blev grym! Fett taggad inför mer sånthär! I och med att det är så mycket i skolan så blir det lite kämpigt och stressigt, men jag försöker lägga så mycket tid som jag kan under helgerna då jag även faktiskt vill leva mitt liv..... Men jag hoppas ni är nöjda än sålänge!
Bjuder på en mongo bild as well =)

Här är klippet


Photoshoot with Cristina n' Lollo, video comin'up!!


















Moi and the photographer; CJ


when friends become family

Gör reklam för linslocket *stavning* a lá Canon haha


RSS 2.0