old pix

Bilder från när jag fotade Cristina nånstans under September månad! As kul va de! Vill så gärna ut och fota, sånt jävla piss väder är det va!? om Sverige ändå ba låg lite varmare till på kartan.. *drömmer mig bort*..
föredrar faktiskt att fota ute, tycker inte om att fota i studio.. man kan fota så mycket mer ute. Plus att jag få all min inspo från naturen, gator, byggnader, färger - plussa musik på det ;) Längtar bara till bättre väder, hoppas jag kommer på något mysigt när snön börjar falla.. annars får jag koka ihop någonting annat hemma.. De dags snart! Kanske en ny fotovideo?




hungrig jaevel

Fryser och det är KALLT och jag är HUNGRIG! Leendet är på plats som vanligt i alla fall hihi
Juste vi hade brandövning idag oxå? för första gången! vi hade inte det förra året så alla va typ helt lost, ingen visste vart vi skulle ta vägen haha.

Har foto just nu och väntar på att få fota filmteamet som håller på med en scen, efter det ska jag fan springa till spårvagnen är så jävla hungrig och trött så det är sjukt, vill ba krypa ner i min varma goa säng och sova!


Malva & jag :)

en månad

Om exakt en månad så sitter jag på tåget vid åtta tiden mot Stockholm!! Laddar & taggar som 17 haha :)
Kommer dock sakna mina flickor som fan.. Men är tillbaka innan nyår och då jäääävlar va vi ska ha kul hihi

Har suttit med psykologin en stund nu, borde egentligen träna inför ett historia förhör som jag har imorgon.. Är så glad att det är lite mer än bara EN termin kvar snart, sen slipper jag både historia OCH matten, d.v.s om jag klarar matte B ens HAHA! Tiden går fort änna.. hihi
Ska ta tummen ur röven och face some history, Fred ut!


igår,

Bio Igår, Paranormal Activity som gällde med Lollo & Laura, den var faktiskt läskig.. men som alltid förväntade man sig lite mer. Menmen, vi skulle även äta på en indisk resturang men den stängde fan klockan 17!!! VARFÖR HAR VI INGET NATTLIV HÄR I GÖTEBORG!? När göteborg änna är vid liv om nätterna då är det packat med gubbar och brudar som spyr lite här å där, goa är dom allt men haallååå? alkis stad haha.. jaja i alla fall, ska ta och leta mig en film och lägga mig tidigt ikväll, ska upp och träna "tidigt" imorgon!
im out!

bloody sunday, oh i mean wednesday..

lyssnar på Neil Young och bara dör lite halvt medans jag läser historia, känns lite som söndag... kan säga att jag inte kommit nån'vart i boken i alla fall. Säg mig, varför valde jag samhäll och inte bara media!?



Just nu @ fotostudion




haha söta busiga Malva ♥

Gratis bio biljetter...

..bara några antal biljetter kvar, så det är först till kvarn som gäller! För att komma till sidan klicka HÄR


tremble for my beloved


cheers to the freakin weekend











@ lauras




nu jävlar...

Ska snart börja göra mig i ordning och åka iväg till landet! Där ska jag fan även ta tag i min tråkiga bloggdesign!


bild från i sommras, saknar mina bruna ben och min hatt.. och mitt långa hår förövrigt haha :(

08 äter mig för varje gång

Spenderar julen med systra-mi' i stockholm iår igen, åker somsagt inte förrän i decemeber, taggar redan!



i somras i stockholm

####

ur tråkig helg.. fast den är ju faktiskt inte över. Söndagen är kvar, och den ska jag spendera med matteboken hemma hos Laura - följt av Lollo som håller oss sällskap. Ska även sitta och bygga min egna hemsida inom WebbDesign, känns lite halvt jobbigt då man inte kan skrika läraren efter hjälp. Hoppas jag klarar mig *Fingers crossed*.
Jag vet att jag suger på det här, då flera klagat på mig och bett mig blogga mer.. men jag tycker ju inte om att skriva om vad jag "håller på med" för det är inte riktigt min grej, själv tycker jag det är fett ointressant, och när jag väl skriver något blir det såna här långa oinstressanta inlägg. Jag menar, helt seriöst.. det är inget speciellt som händer i mitt liv, eller jo.. det gör det, en hel del galna grejer (haha) men inget jag delar med mig av till er (no offence♥). Det ända jag delar med mig av är mina bilder och även lite ego/vardagsbilder. Det är det jag har bestämt mig för att bjuda på, det är så jag vill driva denna blogg. Sen att det är brist på uppdatering - försöker förbättra mig! Ska börja lägga upp lite mer vardagsbilder, hope u lajk it. Sen har jag inget emot att ni är anonyma och skriver frågor, skiter i om ni är oseriösa och bara frågar för att löjla er, eller om ni faktiskt frågar för att ni vill ha ett svar (det är ju oftast därför man ställer en fråga hahaha...). Så! nu har jag SKRIVIT ett blogginlägg och jag känner mig jätte löjlig men ibland måste man!
FRED UT!


so what we go out?..

.. That's how its supposed to be.

A PAUSE FROM THINKIN'










im f*ucked

okej dude, jag har ingen aning om vad jag har gjort med min blog deisgn, de ända jag vet är att klockan är 02.00 snart och att jag egentligen borde sova.. fullt upp imon @ lauras place.
Just nu tänker jag inte bry mig om designen.. den får vara sålänge. har inte heller tid för å blogga.. har haft fullt upp med att andas och va fri - nu när jag har haf lov i snart en vecka!


RSS 2.0