on n' off

tjaaaa! long time no see, typ..
hittills så har jag jobbat & jobbat.. sovit & sovit, mina två fina vänner har rest bort och jag får inte se dom förrän i augusti ungf. med andra ord - allt suger just nu och jag ber om ursäkt lollo att du får läsa ett emo inlägg, det var nämligen hon som bad mej blogga "igen" hahahah. men allvarligt talat så har jag ingenting åå komma med, sålänge jag jobbar så har jag fan inget liv och min säng är min extra bästa vän.
slutar jobbar den 7 juli - tack å lov!!!! Åker även till stockholm dagen efter , d.v.s den 8! då kommer jag nog blogga mer för då kommer jag ha ett liv! ni får fortsätta hålla i hattarna.. elle ska ja säga solglasögon? men dom blåser ju inte bort.. i alla fall! återkommer!


@ lindholmen

tog färjan till lindholmen med Katta & Cristina - chillade stort med en massa powerking och popcorn!
asså jag blev så grovt pissenördig att jag kicka hem...... hittade ingen jävla tolett NÅNSTANS! alla resturanger och cafeer var fucking STÄNGDA!? INTE OKEJ! hela lindholmen va typ öde hahahaha. när jag väl är påväg hem smsar jag pappa: "jag är på väg hem har inga nycklar, är du hemma" tror ni inte jag får ett NEJ tillbaka? .. fick panik - jag har inga nycklar, min kissblåsa höll på åå sprängas och jag ville bara gråta hahaha! som tur var så va min brosha hemma hos sig, så det blev att gå förbi honom en sväng!
vilket intressant kissinlägg det blev!



!!!

tja! ett tag sen.. har varit sjukt trött, men nu är allt över !! hade avslutning igår, skööönt! va även i biskop och grilla och tittade på världens mongifilm.. "feed" heter den.. obeskrivlig film asså haha! i alla fall ska kicka ut med cristina - fred ut !

picknickfestivalen

Rubriken och bilderna säger la allt? Picknickfestivalen idag, även betongfightne äger rum i nån långgata i järntorget.
vet inte riktigt om jag ska ut idag eller inte, mår förjävligt illa.. ganska synd för jag vill verkligen ut! otursdag :(



I couldn't love a man so purely


Me n' Adrian

Är dunder trött verkligen! Har haft en go kväll - gott folk, grymma dansare och basket ;)
Imon - eller ska jag säga idag eftersom att klockan är 1.36 ... - så är det picknick festival. Håller tummarna för ett icke regn väder, men det kommer förmodligen regna ändå, nåväl!

put on your dancing shoes








fresh summer jam



igår @ andralång

är super irriterad på blogg.se .. kunde nämligen inte ladda upp dom bilder jag har fixat.. vette fan! så jag fick print screena bilderna, och det blev sjukt dåligt.. as jobbigt, ibland önskar jag att PAINT kunde finnas på mac..
i alla fall.. idag blir det nog att åka till Radar, det är nämligen Fresh Summer Jam, utomhus - grill, dans & basket!
förövrigt är jag sjukt trött och vet inte ens om jag orkar det.. men så är det ju fint väder, vill inte sitta inne, men vill inte sitta ensam under solen och steka heller, kommer bli värsta emo hahaha pallar inte vara ensam idag!
ska hoppa in i duschen och börja fixa mig osv! C-Ya!







@centrum

vaknade halv två idag! INTE BRA! skulle ju fan upp & träna? fan hände lixom haha..
jaja, farsan fyller år idag så det blev att åka till centrum snabbt och både handla & köpa blommor!
hittills har jag suttit med mitt SISTA projekt i programhantering!! skickade precis in de, nu är jag klar med ALLT! fett skönt!






ser man hur trött jag är eller!!!!! mina påsar under ögonen är fantastiska.. vill lägga mig åå dö haha

lite blandade bilder typ.. haha

Stack till Liseberg vid 19 ungefär, va med Lowlow, Gabbe, Arian , Frida & några till :) Petter och September stog på scen! sen blev de lite kebab/pommes typ.. till slut hamna jag i hjällbo med Lollo en stund!

haha! en snygg Gabirel






Old Yellow Bricks



RSS 2.0