home sweet home

kom precis fram hem nu - till göteborg! känns gött men fyfan va ja hade de bra i stockholm! för varje gång ja åker dit så älskar ajg det faktiskt mer och mer.
Har packat ut och packat in nya grejer, imon åker jag till Grekland - Heraklio!! så jag återkommer om 2 veckor! ska fota sönder mig hoppas jag!


Rhodos 2010 [lindos]

bright and dark, or yellow and purpleblue.. what ever


middag med systra'mi






-

bruden är så jävla nice!



inspiration






Do what I want 'cause I can and if I don't because I wanna







Hate to say I told you so


Sun is shining, the weather is sweet Make you want to move your dancing feet

Syrran ska släpa mej ut åå promenera och låta mig fota fritt ;) hoppas på några lyckade bilder!

@ stockholm

tja! va framme vid 23 tiden igår - till stockholm alltså! Fastnade med tåget mitt i ingenstans i ca 3-4 timmar, då det bara var tre stationer kvar till Stockholm City.. Varmt som fan och fuktigt och vi fick inte stiga av tåget, sjävklart ska det börja regna så att hela tåget blir bastu haha! Va ute i några timmar när jag väl var framme och idag så blev det en runda på stan! Begav oss till en Thai båt i Skanstull lite senare mot kvällen. Va as nice, såg/kändes verkligen ut som om man var utomlands!







äntligen!

NU, har jag jobbat färdigt! kommer att rulla in ca 9500 kr på kontot snart och jag är fan stolt över mig själv! jag är värd dom pengarna asså.. efter allt skrubbande!

- Ska träffa mina tjejer som jag inte har träffat på fyra veckor nu.. men kommer lämna dom i tre veckor igen. Loviza och Laura har fortfrande inte kommit hem, men somsagt - alla är hemma i augusti ungf!
Ska vila lite, sen träffar jag Katta & Theresa!
[random bild]


RSS 2.0